Lummeldagen, doe-het-zelf-festival

Boerpad Ruinerwold

01 jul 2018

Van 13.00 tot 19.00 uur

Plaats: Land van Roelof Dekker

Boerpad Ruinerwold

Lummeldagen komen er aan

RUINERWOLD – De Lummeldagen in Ruinerwold zijn dit jaar op zondag 1 juli. Het betreft hier een gratis te bezoeken eendaags, no nonsens doe-het-zelf festival voor jong en oud. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dan kan dat gewoon. De locatie is dit jaar wederom op het land van Roelof Dekker aan Boerpad in Ruinerwold.

Natuurlijk hoort er muziek, entertainment en ander (kinder) vermaak bij. Echter het betekent wel een festival zonder grote artiesten en/of bekende namen. Maar een laagdrempelig, gezellig en sfeervol festival met een grote knipoog. Op het terrein komen diverse foodtrucks waar lekker eten en drinken verkrijgbaar is. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Zo bestaat het kinderparadijs uit lucht- en springkussens, een knutselplein, en ook kunnen ze zich laten schminken. En zijn er optredens van  Circustheater Ketü, de band Dirty Dog, Vinyl DJ Bart en Magic Joop.

Lummeldagen?
Het wordt weliswaar in meervoud geschreven,  maar het betreft slechts een dag, de tweede dag is voor eigen rekening. Lekker thuis voor de buis, of op het werk in de baas zijn tijd. Aanvang: 13.00 – 19.00 uur. Locatie: Boerpad Ruinerwold. www.lummeldagen.nl

 

wat is dit?