Opening 20 Jaar Atelier Ansen

Kerkdijk 10 Ansen

02 jun 2018

Van 16.00 uur

Plaats: Atelier Ansen

Kerkdijk 10 Ansen

20 jaar Atelier Ansen!

Vanaf 1998 wordt er in Atelier Ansen gewerkt in steen, hout en keramiek. Het is een ontmoetingsplek voor amateur-, maar ook voor professioneel werkende beeldend kunstenaars. Door met elkaar mee te kijken, elkaar gevraagde adviezen te geven, samen naar exposities te gaan en creatieve dagen te organiseren inspireert men elkaar. Dit uit zich dan ook in prachtige resultaten.

Op zaterdag 2 juni zal om 16 uur het 20 jarig jubileum gevierd worden en wordt het nieuwe galerieseizoen geopend.  De opening zal muzikaal omlijst worden door Willy-anne van Gool en Ellen Rustige. Willeke Stubenitsky  toont haar expressionistische schilderijen.

Op zondag 3 juni is van 13 tot 16 uur de galerie geopend. Daarna is wekelijks op dinsdag en vrijdag de galerie open van 10.00 tot 12.00 uur tot 21 september. Op zondagmiddag 23 september sluiten we het galerieseizoen met een finissage af.

Naast het open atelier geeft Hugo Galama, eigenaar van het atelier, beeldhouwcursussen, modelboetseermiddagen en creatieve activiteiten voor groepen.  Op dit moment werken er door de week ongeveer 50 mensen in het atelier. Kijk voor meer informatie op de website van het atelier: www.atelier-ansen.nl

wat is dit?