Openluchtspel Ruinen met “Dahlia’s en winterwortels”

Ruinen

14 jul 2018  -  28 jul 2018

Van 20.30 uur

Plaats: Openluchttheater De Baete

Ruinen

Wij, Stichting Openluchtspel Ruinen, voeren op de volgende datums ons openluchtspel "Dahlia's en winterwortels" op: 

zaterdag 14 juli,

dinsdag 17 juli,

donderdag 19 juli,

zaterdag 21 juli,

dinsdag 24 juli,

donderdag 26 juli en

zaterdag 28 juli. 

"Dahlia's en winterwortels" begint om 20.30 uur in ons openluchttheater De Baete in Ruinen. 

Kaarten kunnen online gekocht worden op www.openluchtspelruinen.nl of bij Galerie Femke Anne, Brink 5 Ruinen of aan de kassa van het openluchttheater. 

Informatie voorstelling: 

Deze zomer bestaat het dorp 1000 jaar en dat is reden voor feest! Iedere buurt wordt gevraagd om de straat te versieren en daar valt ook nog eens een mooie prijs mee te verdienen: een reis naar Euro Disney in Parijs.

Hilbert Daling heeft een aantal enthousiaste buurtbewoners opgetrommeld, die hun buurt moet gaat versieren. Koos, de broer van Hilbert, die in een andere buurt woont, is ook druk bezig om die eerste prijs binnen te slepen, maar volgens Hilbert gaat het er daar niet eerlijk aan toe. Als dan ook nog de boel wordt gesaboteerd in de schuur van Hilbert, wordt de situatie bijna onhoudbaar.

Als uiteindelijk, na heel wat hilarische momenten, duidelijk wordt hoe de situatie werkelijk is, vertrekken er toch nog een paar personen naar Parijs. Maar wie? En waarom?......... 

Het stuk is geschreven door Jannes Bennen en uitgevoerd en bewerkt door en onder leiding van Mark Robijn. Voor meer informatie: www.openluchtspelruinen.nl.

 

wat is dit?