Cursussen en lessen in de Veldhoek

Koekangerveld

01 sep 2017  -  31 dec 2017

Plaats: De Veldhoek

Koekangerveld

Dorpshuis De Veldhoek in Koekangerveld biedt vanaf september de gelegenheid om tekenlessen (voor beginners en gevorderden) en yogalessen te volgen.

De tekenlessen zullen worden gegeven door kunstenaar en vormgever Patrick Koeller   www.patrickkoeller.com  in overleg op dinsdag of donderdag.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de docent epkoeller@gmail.com   

De yogalessen zullen worden gegeven op woensdagmorgen door yogadocente Annemieke Kronenburg www.natuurlijkstromen.nl

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de docente amkronenburg@gmail.com

Cursus Drentse taal en cultuur in dorpshuis De Veldhoek Koekangerveld

Het Huus van de Taol organiseert op de woensdagavond in oktober en november 2017 een zogeheten Drenthecursus, een cursus van acht lesavonden over de Drentse taal, cultuur en geschiedenis in het dorpshuis op Koekangerveld. De cursus kost slechts 55 euro en dat is inclusief cursusboek.

De cursus is interessant voor zowel echte Drenten als nieuwkomers in de provincie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn vanzelfsprekend de Drentse taal in al haar facetten zoals woordenschat, uitspraak en grammatica, maar er hoeven geen saaie rijtjes woorden of vervoegingen geleerd te worden. Aan de Drentse literatuur en muziek  wordt ook aandacht besteed en er is ook aandacht voor de geschiedenis van het dorp en de omgeving.

De cursus duurt acht weken en begint op woensdagavond 11 oktober van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden voor de cursus kan bij het Huus van de Taol via telefoonnummer 0593-371010 of via e-mail: info@huusvandetaol.nl .

Ook bij Dorpshuis De Veldhoek kunt u zich aanmelden: info@dorpshuiskoekangerveld.nl                                                   

Adres van de Veldhoek: Ruinerweg 24a, Koekangerveld.

Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met het Huus van de Taol.

 

Het hele programma aanbod van  Dorpshuis De Veldhoek voor het komende najaar( workshops, lezingen etc) kunt u na 20 augustus opvragen via info@dorpshuiskoekangerveld.nl

wat is dit?