The Passion

 Zuidwolde

24 mrt 2018

Van 19.00 uur

Plaats: Hervormde Kerk

Zuidwolde

Zaterdagavond 24 maart vindt in de Hervormde Kerk in Zuidwolde The Passion plaats. Deze interkerkelijke muzikale voorstelling, vertolkt door een grote groep Zuidwoldigers, brengt het paasverhaal - analoog aan het bekende jaarlijkse live tv-uitzending The Passion - aan de hand van bekende liederen en een eigentijdse vertelling. De voorstelling begint om 19.00 uur en is gratis te bezoeken.

 

N.B. De organisatie van The Passion Zuidwolde, een interkerkelijke muzikale voorstelling over het paasverhaal, heeft deze week moeten besluiten tot uitstel van het evenement. Door trieste familieomstandigheden van de hoofdrolspeler die de rol van Jezus vertolkt, is een optreden op 24 maart niet mogelijk gebleken.  

‘’We respecteren natuurlijk de situatie van onze hoofdrolspeler. Volgend jaar gaan we The Passion alsnog realiseren. Er is al met veel enthousiasme aan gewerkt. Het verhaal met liederen, muziek en videobeelden is te bijzonder om niet te delen.’’, aldus Geke Lopers en Susan van Arragon, initiatiefneemsters van dit project.

wat is dit?