Disclaimer

Disclaimer website Cultureel Platform De Wolden

Cultureel Platform De Wolden geeft op deze website informatie weer, die door belanghebbenden op cultureel gebied is aangeleverd. Belanghebbenden zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie. Belanghebbenden in deze zin zijn:

  1. Iedereen die zich als (semi)professional, amateur of vrijwilliger bezighoudt met het maken, in stand houden en bevorderen van kunst en cultuur in of voor De Wolden.
  2. Inwoners van De Wolden.
  3. Bezoekers van / toeristen in De Wolden.

Cultureel Platform De Wolden ziet toe op het zorgvuldig plaatsen van informatie. Informatie die discriminerend of op een andere manier kwetsend kan zijn wordt niet op de website toegelaten.

Komt u ondanks zorgvuldigheid bij het plaatsen onjuiste informatie op deze website tegen? Laat het weten via info@cultureeldewolden.nl. De informatie wordt dan zo snel mogelijk aangepast.

Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopiëren van deze website of gedeelten ervan is alleen toegestaan, wanneer vooraf schriftelijke toestemming van de auteurs en makers van de beelden is verkregen. Toestemming voor gebruik van teksten of afbeeldingen is aan te vragen via info@cultureeldewolden.nl.

Privacy
De tekst en afbeeldingen op de website worden zorgvuldig geselecteerd. Wie meent dat de website desondanks inbreuk pleegt op zijn of haar privacy, kan dat melden via info@cultureeldewolden.nl.
Het probleem wordt dan zo snel mogelijk opgelost.

Verantwoordelijkheid gebruiker
Gebruik van informatie die via deze website is verkregen, is volledig voor verantwoording van de gebruiker. Cultureel Platform De Wolden  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor nadelige gevolgen of schade door eventuele onvolledige of onjuiste informatie die is gevonden via deze website, of op externe websites die via www.cultureeldewolden.nl zijn bereikt.

Overige vragen
Hebt u andere vragen of opmerkingen naar aanleiding van uw bezoek aan www.cultureeldewolden.nl?
Stuur een bericht naar info@cultureeldewolden.nl.

Cultureel Platform De Wolden © 2012

 

wat is dit?