Expositie Beeldend Collectief Drenthe

24 mrt 2021  -  25 apr 2021

Via telefoon of aanmelden

Het Beeldend Collectief Drenthe (BCD) bestaat uit kunstenaars die in Zuidwest-Drenthe werken en wonen. Het BCD komt enkele malen per jaar bijeen en organiseert met enige regelmaat gezamenlijke exposities met een thema. Er is gewerkt met thema`s als “Kunstig Kussen” en “Dozen”. In 2017 exposeerde het collectief met het thema “Vreemd Verlangen” bij Waterschap de Vechtstromen in Coevorden. In 2019 was er de expositie “Nuchter” in Loods 6 in Amsterdam. De expositie in 2021 bij Forma Aktua in Groningen heeft als thema “Helder Licht”. Deze expositie loopt van 24 maart t/m 25 april.

De kunstenaars van het BCD werken in de volgende disciplines: schilder-, textiel- en beeldhouwkunst, grafische kunst, fotografie, keramiek en mixed media. De kunstenaars werken veelal individueel, maar zoeken ook samenwerking met elkaar. Als bron van inspiratie worden interessante exposities bezocht.

Vanwege de Coronamaatregelen is het nodig om een bezoek aan de galerie van te voren te reserveren. Via de telefoon: 050 – 3133342  Of per mail: info@forma-aktua.nl.

wat is dit?