Dirty Dog

Zuidwolderweg 8 Echten

23 mrt 2019  -  24 mrt 2019

Van 20.00 uur

Plaats: Klein Paradiso

Zuidwolderweg 8 Echten

TWEE CONCERTEN DIRTY DOG in Klein Paradiso! 

Zaterdag 23 en zondag 24 maart speelt de band Dirty Dog in Klein Paradiso, Echten.  

Covers waren de reden waarom ze niet in Klein Paradiso pasten. Maar het was wel al een paar jaar een grote wens van de organisatoren om Dirty Dog op de groene planken te laten spelen. Elke keer tijdens een gesprek tussen de zanger Lukas Hempen en Delia Bremer (Klein Paradiso) werd de vraag gesteld. En elke keer zei Lukas; "ja, maar wij hebt geen eigen nummers”. Dan schrijf je die maar was dan de reactie van Bremer. En dat deden ze! Super mooie ook nog eens en wie dat wil horen kan alleen nog voor de zondagmiddag reserveren.  

Het eerste concert was binnen no time uitverkocht. De zondagmiddag beloofd een speciale sessie te worden en anders dan de zaterdagavond. Met een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede rockmachine die in Klein Paradiso  sfeervolle akoestische sets gaat spelen. 

Dirty Dog bestaat uit de band leden Lukas Hempen (zang),Hendrik Slagter (gitaar),Remon van der Garde (gitaar, zang)Leonoor Colenbrander (basgitaar, zang) en Jan Slagter (drum) en ze hebben er zin in! 

Voor zondag 24 maart zijn er nog kaarten verkrijgbaar via  tel. 0528-373766 of via mail info@delibre.nl
'Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten

wat is dit?