Jason Staal in Klein Paradiso

Zuidwolderweg 8 Echten

19 okt 2019

Van 20.00 uur

Plaats: Klein Paradiso, De Olde Karke

Zuidwolderweg 8 Echten

Zaterdag 19 oktober speelt Jason Staal ‘nachtgedachten’ liedjes in Klein Paradiso, Echten.

Het debuutalbum ‘daggedachten’ van liedjesschrijver Jason Staal is een kleinkunst album met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor teksten. Met ballades voor Joep tot gedachten over de dag. Een muzikaal album, met alleen maar eigen werk, waarvan een aantal duetten met o.a. Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans, Mooi Wark en Paul de Munnik.

NACHTGEDACHTEN
Na daggedachten was het tijd voor Nachtgedachten. Nieuwe liedjes, nieuw programma, nieuwe gedachten, waarbij hij zichzelf op piano en gitaar begeleidt met ondersteuning van een live band. Van prinsessen en een draak tot gedachten onder de sterren en de maan.

Naast albums maken en toeren, maakte Jason Staal de afgelopen jaren kindervoorstellingen, muziekstukken en deed de muzikale begeleiding van diverse theaterprojecten. Hij was onderdeel van het muziekprogramma “All together now” (Endemol shine RTL4) en speelde o.a. op het Hello festival en op het FestiValderAa.

 

We gaan intiem genieten van Jason Staal op 19 oktober om 20.00 uur in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten. Kaarten reserveren kan via Tel. 0528-373766 of mail info@delibre.nl

wat is dit?