Jodymoon

Zuidwolderweg 8 Echten

23 feb 2019

Van 20.00 uur

Plaats: Klein Paradiso

Zuidwolderweg 8 Echten

Zaterdag 23 februari om 20:00 JODYMOON in Klein Paradiso, Echten.

‘A Love Brand New’ is de titel van het nieuwe studio album van singer-songwriter duo Jodymoon. Op ‘A Love Brand New’ trekken zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets nieuwe registers open. De grenzen worden verlegd, hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots  is opener, uitbundiger en extraverter geworden.

Ingrijpende gebeurtenissen in hun persoonlijk leven (sterfgevallen, een ander huis) dwongen hen de opnames voor een nieuwe plaat en de concerten een tijdje on hold te zetten. Het oponthoud was artistiek meer dan de moeite waard: de weerslag van hun verlies hebben Digna en Johan omgezet in schitterende nieuwe songs. Dat ze in hun nieuwe huis een eigen studio konden inrichten, heeft geleid tot een voelbaar nieuwe dynamiek. Ongestoord en zonder tijdsdruk kon Jodymoon voor ‘A Love Brand New’ nieuwe muzikale wegen verkennen.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (2008). De band toerde in Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae.  Het duo vestigde definitief hun naam in de Nederlandse muziekscene met de unaniem lovend ontvangen ‘album trilogie’ Who Are You Now (2010), The Life You Never Planned On (2012) en All Is Waiting (2015). Musicmaker: “Bovenal is er die stem, die sterk doet denken aan Joni Mitchell en een groter compliment is wat mij betreft nauwelijks mogelijk” aldus Digna.

Jodymoon speelt  ‘A Love Brand New’  zaterdag 23 februari 20.00 uur in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten meer info via  tel. 0528-373766 of via mail info@delibre.nl

 

wat is dit?