Limonadeconcert Apollo

Postweg 43a De Wijk

03 feb 2019

Van 13.30 uur

Plaats: Brede school

Postweg 43a De Wijk

3 februari Limonadeconcert jeugd Apollo De Wijk

Na een studieweekend, inclusief overnachting in het clubgebouw, nog een concert geven? De jeugd van Apollo draait er haar hand niet voor om.
Het begint echt een traditie te worden. Ieder jaar repeteert de jeugd het eerste weekend van februari. Met als afsluiter een concert. Maar naast repeteren is er ook veel tijd voor plezier. Leuke (muzikale) spelletjes, samen avondeten, ontbijten, lunchen. Veel lachen, weinig slapen, veel muziek maken. Ieder jaar is het weer één groot feest!
Tijdens het limonadeconcert laten alle jeugdleden van zich horen. De blokfluiters, het jeugdorkest, het jeugd-slagwerkensemble. Maar er treden ook solisten, duo’s en trio’s op. Iedereen zet zijn of haar beste beentje voor, vaak aangemoedigd door hun eigen muziekdocent.
Het concert is op zondag 3 februari om 13.30 uur en vindt plaats in de Brede School aan de Postweg 43a in De Wijk. De toegang is gratis, dus kom allemaal eens een kijkje nemen bij deze enthousiaste groep jeugdige muzikanten!
Over de Koninklijke Muziekvereniging Apollo:  Apollo is een actieve muziekvereniging met een harmonie-orkest, slagwerkensemble, jeugdorkest en blokfluitgroep.

Kijk voor meer informatie op www.apollodewijk.nl
_______________________________________________________________________________________
Noot

wat is dit?