Pianoduo Beth & Flo

20 sep 2020

Van 15.00 uur

Plaats: Reestkerk

Oud Avereest

 
De dames van pianoduo Beth & Flo traden al eens eerder voor ons op in de Reestkerk. Zij lieten weten graag nog een keer terug te komen.
Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden klassiek piano. Ze leerden elkaar kennen in de klas van Rian de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Elsbet en Claudette behaalden daar in 2014 hun Masterdiploma. Zij namen met succes deel aan verschillende concoursen, zoals het concours van de SJMN (St. Jong Talent Nederland) en het Prinses Christina Concours.

Omdat beide pianistes ook grote affiniteit hebben met theater, besloten zij dit te integreren in de concerten die zij geven. Zo ontstond het duo Beth & Flo; een pianoduo dat klassieke recitals geeft en deze opluistert met gesproken en gezongen woord. De muziek in een verhaal of context plaatsen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van Beth & Flo.
Op dit eerste concert van ons nieuwe seizoen brengen Beth & Flo de voorstelling Rachtime: een concert waarin Rachmaninov en Gershwin en Smetana centraal staan.
 
We zijn blij dat we op 20 september a.s. van start kunnen met ons nieuwe seizoen kamermuziek in de Reestkerk. We zijn echter nog steeds gehouden aan de "anderhalve meter maatregel". Dat betekent een beperkt aantal bezoekers. Kaarten kunnen alleen van te voren via de website besteld worden.
* niet meer dan 86 bezoekers;
* we noteren uw naam en telefoonnummer en vragen naar uw gezondheid;
* een mondkapje dragen mag wel, is niet verplicht;
* u wordt naar uw plaats gebracht;
* huisgenoten zitten naast elkaar, anderen op anderhalve meter van elkaar;
* geen garderobe, jas kan naast u op de bank;
* er is geen pauze, zeer beperkt toiletgebruik;
* na afloop aparte uitgangen.
 
 

 

 

wat is dit?