Ateliers in Bedrijf in het Reestdal

23 apr 2018  -  29 apr 2018

Plaats: Diverse locaties

Ateliers in bedrijf 2018

Sinds 2013 organiseert dezelfde groep kunstenaars uit het prachtige Reestdal jaarlijks 'Ateliers in bedrijf!'. De afwisseling in kunstwerken in combinatie met een kijkje in de ateliers met uitleg van de kunstenaars over de gebruikte techniek, maakt dit evenement erg aantrekkelijk voor kunstliefhebbers.

In 2018 doen 8 kunstenaars uit het Reestdal en een gastexposant mee, verspreid over 4 locaties. Op een aantal locaties kunt u ook genieten van de natuurrijke tuinen.

Ateliers in Bedrijf is in 2018 te bezoeken van 13 t/m 29 april, op vrijdag, zaterdag en zondag. Op deze dagen bent u van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur
Let op: De Schuur (Maarten en Annelies 't Hart) is op zondag gesloten. Atelier en tuinen van Irene Brave zijn op vrijdag gesloten. 

Kunstenaars Ateliers in bedrijf

Alle deelnemende kunstenaars wonen en werken in het Reestdal en laten zich veelal inspireren door natuur en landschap. De kunstenaars maken gevarieerd werk: 

Han van Hagen & Lia van Rhijn (Hofstede Duet) maken etsen en beelden in keramiek. Piet Eggen exposeert dit keer bij Hofstede Duet met olieverfschilderijen. Bert Denneman en Olga de Lange (Beeldenatelier Wildschutserve) werken in brons en steen. Clim van Swelm is gastexposant op Wildschutserve met olieverfschilderijen. Maarten en Annelies ’t Hart (De Schuur) maken schilderijen en tekeningen in diverse technieken. Irene Brave schildert vooral met aquarel- en acrylverf.

 

wat is dit?