Karstenhoevefair ‘meuk én leuk’

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 12:26

Museumboerderij de Karstenhoeve organiseert op zondag 30 oktober de tweede editie van de Karstenhoevefair.

Onder de noemer Meuk én Leuk is er van alles te beleven en te doen tussen 11.00 en 17.00 uur.

Rondom de boerderij is een prachtig ruime tuin met ooievaarsnest en bijenstal: een mooie locatie voor een najaar fair. Bij een Museumboerderij denk je algauw aan oude meuk: oude voorwerpen en oude boeken passen dan ook precies in dat plaatje.

Zo staan er buiten op het erf kramen met brocante, antiek, vintage, boeken en platen. Maar ook zijn er allerlei andere leuke kramen op het gebied van lifestyle waar je gezellig langs kunt slenteren. En in de Karstenhoeve zelf is van alles te doen.

Zo zijn er intiem en kleinkunst optredens in de mooie opkamer van de Museumboerderij. De Streetband uit De Wijk neemt de akoestische gitaren mee om buiten een aantal optredens te verzorgen. Binnen  zorgt zanger/pianist Geert Jan Brader voor een gezellige sfeer. Ook qua eten en drinken is er voor elk wat wils; verschillende foodtrucks zorgen voor de inwendige mens.

Deze Karstenhoeve fair wordt georganiseerd door een enthousiast 4-tal: Bart Kiers en Petra Hessels, beide werkzaam bij de Karstenhoeve en door Johan Snijder en Benny Spin.