Deadlines fondsen

Ben je op zoek naar financiële ondersteuning voor de uitvoering van je plannen? Een drietal fondsen heeft volgende maand een deadline:

Lees meer »

Cultureel De Wolden December 2023

Ontdek wat er te doen is in december met Cultureel De Wolden! Deze wintermaand staat bol van kerstconcerten, sfeervolle wandelingen en boeiende exposities in De Wolden. Wij hebben speciaal voor jou een overzicht samengesteld van de diverse evenementen die plaatsvinden in deze gezellige donkere dagen.

Lees meer »

Feestelijke afsluiting Cultureel Café was een succes

Op 28 november 2023 beleefden we een prachtige en inspirerende afsluiting van het Cultureel Café bij Anneke en Marius in Echten. Samen hebben we teruggeblikt op alle waardevolle uitwisselingen en creaties die in deze gastvrije huiskamer zijn ontstaan. Het Cultureel Café heeft een bijzondere plek ingenomen in onze gemeenschap, en we koesteren de herinneringen die hier zijn gemaakt.

Lees meer »

Uitnodiging aanmelden Gekleurd Grijs Actiemaand april 2024

Hoera! April 2024 vindt Gekleurd Grijs weer plaats. We gaan door met het enthousiasmeren van de groeiende groep senioren in Drenthe voor kunst en cultuur. Jullie doen toch ook (weer) mee?Gekleurd Grijs 2024Tijdens de actiemaand Gekleurd Grijs is het de bedoeling dat je senioren op laagdrempelig wijze kennis laat maken met jouw organisatie en kunstzinnige en creatieve activiteiten. Een creatieve workshop in het dorpshuis? Of een koffietafel na de theatervoorstelling? Meld de activiteit, die jij organiseert voor senioren, bij Stichting Kunst en Cultuur Drenthe aan.

Lees meer »