Social media Awareness

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 10:10

Wil je graag meer weten over hoe je Social Media het beste voor je makerschap kan laten werken? 

Maandag 19 december is er weer een nieuwe VAKTOR Open Night. Dit keer in samenwerking met Hedon Academy. Het thema van de avond is Social Media Awareness en de gasten zijn Noah Smits en Elke Spaan.

De inloop is vanaf 18.30 in Gebouw Grijs van het Deltion College en het programma start om 19.00. Judith van der Klip gaat in gesprek met Elke en Noah en er zal uitgebreid gelegenheid zijn om al je vragen over Social Media te stellen.

Noah Smits, een bekend gezicht als het gaat om data-analyse en media- en muziekpromotie. Noah Smits is Online Marketing Specialist bij Pauw Agency, dat o.a. samenwerkt met Armada, BMG, SPEC, Maan, Snelle, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Davina Michelle en vele anderen. Noah weet als geen ander hoe je streams kan genereren, een fanbase opbouwt en naamsbekendheid krijgt.

Elke Spaan helpt organisaties uit de creatieve branche (muziek, entertainment, FMCG, cultuur, reclame) hun verhaal in de schijnwerpers te zetten door middel van doordachte pr-campagnes. Elke werkte recent met namen als NNT/Club Guy & Roni, Cineville, DeLange, Satori, Nynke Laverman, Joris Voorn en Audio Obscura.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.