Toneelvoorstelling Rune op de Bühne

Gepubliceerd op 20 januari 2023 om 14:54

Toneelvoorstellingen van Rune op de Bühne op 27 en 28 januari met het toneelstuk: Reuring, Matinee en veel Problemen. 

Het is weer zover! Rune op de Bühne staat weer in de spreekwoordelijke startblokken èn steigers. Ze hebben de oersaaie en oorverdovende stille coronaperiode weten te overbruggen en mogen jou allen weer in (hopelijk) grote getalen ontmoeten en begroeten.

Rune op de Bühne (ROB) heeft weer een stuk gevonden en ingestudeerd waarbij zij denken dat jij de hele voorstelling rechtop op uw stoel blijft zitten. Vele verwikkelingen, problemen en andere gekkigheid maken dat zij jou het stuk “Actie op de redactie!” van auteur Henk Roede van harte willen aanbevelen. Ook dit jaar weer onder de bezielende leiding en regie van Jennie Klomp.

“Actie op de redactie!” wordt drie keer voor jou gespeeld. Je bent op alle speelmomenten van harte welkom, maar je mag er ook gewoon ééntje kiezen. En wat valt er te kiezen! Ze spelen op vrijdagavond 27 januari en op zaterdagavond 28 januari om 20.00 uur. Maar ook net zo mooi is de matineevoorstelling op zaterdagmiddag om 13.30 uur.  Als te doen gebruikelijk is er na iedere voorstelling “Bal na”, dit jaar geheel verzorgd door DJ Nijs. Van kruispolka, valeta, kabouter Plop en hardrock, een ieder kan na afloop van de voorstelling aan de zwier en zwaai. Buitencentrum de Poort biedt gedurende dit gehele weekend aan jou en ROB de nodige gastvrijheid!

Avondvoorstellingen
20.00 uur - Vrijdagavond 27 | Zaterdag 28 januari

Middagvoorstelling / Matinee!
13.30 uur - Zaterdagmiddag 

Locatie
Buitencentrum De Poort – Kloosterstraat 12 - Ruinen

In alle gevallen is de zaal een uur van tevoren open. Kaartjes kosten dit jaar 10 euro per persoon. Dat lijkt een beetje meer dan drie jaar geleden, maar je krijgt er dan nu wel een gratis kop koffie of thee bij. Dus eigenlijk niets duurder.

Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kapsalon Jantine en Kapsalon Manon (gelieve contant te betalen). Voor de zaterdagmiddag zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.