BN’ers door hou2use

Gepubliceerd op 19 april 2023 om 11:31

Vanaf 19 april exposeert hou2use in het gemeentehuis te Zuidwolde.

Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper hebben eind 2020 het concept “hou2use” bedacht. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken zij unieke, betaalbare kunst en persoonlijke cadeaus op hout.

Duurzaamheid

Zij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom werken ze bij voorkeur met verfresten op afvalhout.

Galerie, atelier en workshops

Medio 2021 zijn Gerhard en Colet voor zichzelf begonnen en hebben zij tevens de laatste hand gelegd aan de galerie (tevens atelier) "De Liemkelder" in de kelder van hun gezamenlijke woning aan de Liemkoele 12 in Zuidwolde. Het is een mooie ruimte geworden met genoeg plek om te werken, te ontspannen en te etaleren. Ook verzorgen zij daar creatieve workshops voor zowel kinderen als volwassenen (maximaal 8 personen).

Bezoek van de galerie is mogelijk maar wel altijd in overleg. In principe vinden afspraken altijd plaats op woensdag, vrijdag of zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.

Tot slot verkopen zij de kunst ook via de partners Werk aan de Muur en Sfeer aan de Muur.

U bent van harte uitgenodigd een kijkje te nemen bij deze nieuwe expositie in het gemeentehuis in Zuidwolde. Het werk van hou2use is t/m 4 oktober te bewonderen tijdens kantooruren. Voor meer informatie kijkt u op: www.hou2use.nl

 

Galerie/atelier "De Liemkelder" ©️ André Weima