Uitnodiging Cultuurbrengersbijeenkomst 27 september

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 13:17

Uitnodiging: Cultuurbrengersbijeenkomst 27 september 2023

 

We nodigen jou van harte uit voor een geweldig evenement dat je niet wilt missen:

Cultuurbrengersbijeenkomst ‘Bouwen aan talent’ 27 september 2023 in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12 te Ruinen, vanaf 19.15.

 

Programma:

19.30 Welkom

19.35 Lezing ‘Ik kies voor mijn talent’ door Luk Dewulf

20.45 Uitreiking Culturele Prijs 2022

21.15 Afsluiting met drankje

 

Ik kies voor mijn talent

Niemand minder dan Luc Dewulf, expert als het gaat om het stimuleren en koesteren van talent, zal een inspirerende lezing verzorgen. Hierbij vertrekt hij vanuit het boek ‘Ik kies voor mijn talent’. Hij gaat in op wat talent is. Hoe je talent (al op jonge leeftijd) kunt ontdekken en herkennen. Hoe je een context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Want door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen. Luk brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties.

 

Vervolg

Ook aan de slag met talent? En het stimuleren van bewustwording en ontwikkeling van de talenten van degenen met wie je werkt? Geef je dan op voor de verdiepende training ‘De Wolden kiest voor Talent’. Meer informatie en/of opgeven via cultuurcoach Inge Sterken (inge.sterken@dewoldenhoogeveen.nl). De training start 31 januari 2024.

 

Uitreiking Culturele Prijs

De Culturele Prijs is een erkenning voor individuen of organisaties die een significante rol hebben gespeeld in het bevorderen van kunst en cultuur in onze prachtige gemeente. Een grote eer, de winnaar ontvangt een geldprijs. Het ene jaar wordt de winnaar bepaald door een publieksjury, dit jaar is het een vakjury die een keuze maakt uit de genomineerden. De prijs wordt uitgereikt door wethouder Cultuur Albert Haar.

De genomineerden voor de Culturele prijs, in willekeurige volgorde, zijn:

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 27 september 2023 in Ruinen. Meld je uiterlijk 17 september aan door je naam (en organisatie) door te geven aan cultuurcoach@dewoldenhoogeveen.nl

 

Let op: Verenigingen: noteer 2 november vast in je agenda: inspirerende verenigingsbijeenkomst: Verenigd in Vrijwilligerswerk: Ontmoeten, Leren en Inspireren!

 

Met culturele groeten,

Regiegroep Cultuur De Wolden