Feestelijke afsluiting Cultureel Café

Gepubliceerd op 7 november 2023 om 13:24

Beste vrienden van het Cultureel Café,

Op 28 november staat ons laatste Cultureel Café gepland, en we willen dit jaar feestelijk afsluiten met jullie allemaal! Kom en voel je welkom vanaf 19.00 uur aan de Oshaarseweg 32 te Echten.

Een jaar lang hebben Maarke, Marius Klein, en Anneke van Proosdij met veel passie het Cultureel Café georganiseerd. Elke maand openden zij hun huiskamer voor iedereen die geïnteresseerd is in cultuur. Het was een jaar vol ontmoetingen, nieuwe plannen, culturele activiteiten, vragen, en bovenal, een prachtige kruisbestuiving tussen verschillende kunstvormen en kunstenaars.

Op 28 november willen we samen terugkijken naar dit geweldige jaar. We nodigen jullie uit om met ons te genieten van koffie/thee, taart, hapjes, drankjes en muziek. Laten we toosten op een prachtig Cultureel Jaar 2024, met Wiede Wold als hoogtepunt.

Maar er is meer! We zijn op zoek naar iemand die volgend jaar het stokje wil overnemen en het Cultureel Café wil voortzetten. Wie voelt zich geroepen? Laat het ons weten!

Ook bieden we de mogelijkheid om te praten over projecten van het streekprogramma. Wat hebben we bereikt en wat staat er op de planning in het kader van Wiede Wold en andere projecten binnen De Wolden?

Marius, Anneke, en Maarke kijken er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten op 28 november 2023, vanaf 19:00 uur op Oshaarseweg 32 te Echten. Laten we samen een onvergetelijke avond beleven!

Groetjes, Marius en Anneke 🌟🎉