Cultureel Café De Wolden op 5 februari in Ruinerwold

Gepubliceerd op 12 januari 2024 om 14:16

In het nieuwe jaar bestaat opnieuw de nieuwe kans op inspirerende ontmoeting bij het Cultureel Café de Wolden! Op 5 februari 2024 van 20:00 tot 21:30 uur (deur open 19:45 uur) zijn cultuurmakers in navolging van het eerdere initiatief in Echten welkom voor een eerste editie 2024 bij de Markiezin van Drenthe in Ruinerwold.

Wat gaat er gebeuren en hoe gaat het verder? "Precies daarover gaan we het samen hebben", belooft Sinje Kiel, gastvrouw van de avond. Die gehoor gaf aan de oproep voor opvolging en zelf als zangeres, theatermaker en zangpedagoge cultureel ondernemer is. Zij biedt een "kijkje in haar keuken", zal over haar gemengde beroepspraktijk en ervaringen vertellen en nodigt anderen uit op deze avond, om dat ook te doen: "Vier je successen, vertel waar je tegenaan loopt, vind potentiële samenwerkingspartners en deel inspiratie!" 

De focus zal, net als afgelopen jaar, op het uitwisselen van (culturele) dromen en uitdagingen binnen onze gemeente liggen. Het Cultureel Café biedt ruimte voor gesprek en ontmoeting en heeft een informeel karakter. Iedereen uit de sector die iets met toneel, muziek, beeldende kunst, literatuur etc. doet is welkom, samen met de  cultuurcoaches en beleidsmakers van de gemeente. Een vrijwillige bijdrage voor drankjes en hapjes is welkom.

Locatie: het ovenhuis aan de Dokter Larijweg 22 (naast museumboerderij Karstenhoeve) in Ruinerwold. 

Knus maar piepklein! Opgave per mail is daarom noodzakelijk via markiezinvandrenthe@gmail.com.