Klassiek huiskamerconcert in Epe door bekende Woldenaren

Gepubliceerd op 22 januari 2024 om 14:11

Ellen Steffers, musicus uit Berghuizen nodigt jou van harte uit voor een uniek concert op Landgoed Oudenhove te Epe, gepresenteerd door Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove. Op 11 februari 2024 brengt het Barok Trio van Nu een indrukwekkende voorstelling, waarbij ze op authentieke barokinstrumenten spelen en het verschil tussen barok- en moderne strijkinstrumenten laten zien en horen.

Programma:

  • Wat: Concert door het Barok Trio van Nu (Saron Houben op viool, Irma Haverkamp op altviool, en Hanne Steffers op cello).
  • Waar: Kunstgalerie & Beeldentuin Rietberglaan 12, Epe.
  • Wanneer: 11 februari 2024, om 15 uur.

Het Barok Trio van Nu zal je betoveren met hun muzikale talent en de bijzondere klanken van barokmuziek. Voorafgaand aan het concert nodigen ze je uit voor een kleine kunstroute, waar je celliste Hanne Steffers (foto) persoonlijk kunt ontmoeten. Hanne, een voormalige inwoner van De Wolden en dochter van mede-organisator Ellen Steffers uit Berghuizen, zal je verwelkomen met een recercar van Domenico Gabrielli. Tijdens de route kun je ook genieten van de klanken van Johan Sebastiaan Bach, gespeeld door altvioliste Irma Haverkamp.

De kunstroute vindt plaats in Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove en presenteert een indrukwekkende en omvangrijke collectie hedendaagse kunst van wereldwijd gerenommeerde kunstenaars. Als voornaamste vertegenwoordiger van de Russische schilderkunst bieden zij een unieke selectie van vooraanstaande schilders die als leidend worden beschouwd binnen de kunstwereld. (meer info)  

Na de kunstroute ben je welkom in de concertruimte om te ontspannen en te genieten van een verfrissend drankje en smakelijke versnaperingen.

Details:

  • Datum: 11 februari 2024
  • Tijd: 15 uur
  • Locatie: Kunstgalerie & Beeldentuin Rietberglaan 12, Epe
  • Entree: €20,- (inclusief koffie/thee, sapje/wijntje, en versnaperingen). Het volledige bedrag gaat naar de musici.

Voor aanmeldingen kun je contact opnemen met E. Steffers-Dekker via e.steffersdekker@gmail.com of mobiel op 06 37423828.

Mis deze bijzondere culturele ervaring niet en reserveer snel je plek! Voor meer informatie, bezoek deze link.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Landgoed Oudenhove voor een onvergetelijke middag vol kunst en muziek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.