Uitnodiging online voorlichtingsbijeenkomst LinC Noord op donderdag 1 februari

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 09:18

Ben jij werkzaam in het culturele veld in de provincie Groningen, Fryslân of Drenthe en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, wil je jouw skills als leider vergroten en mee bouwen aan een vernieuwende en krachtige culturele sector in het noorden? Dan is LinC Noord op jouw lijf geschreven! Leiderschap in Cultuur Noord (LinC Noord) is een eenjarig leerprogramma dat staat voor het opdoen van de nieuwste inzichten, reflectie, kennisdeling en inspiratie.

LinC creëert netwerken: deelnemers worden aangesloten op het landelijk netwerk van LinC-professionals en vormen zelf ook een regionaal kennisnetwerk. Samen werken we aan nieuwe verbindingen tussen instellingen, disciplines, cultuur en samenleving en aan een vitale, slagvaardige en financieel gezonde sector. Bekijk voor meer informatie en aanmelding (aanmelddeadline 5 februari) onze website.

Voorlichtingsbijeenkomst
Wil jij meer weten over dit leerprogramma of vraag je je af of jij de geschikte deelnemer bent? Haak dan aan bij de online voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 1 februari (16:00 uur). Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Wil jij nu al meer weten over LinC Noord en even bellen met een oud-LinC’er?

Neem dan contact op met een of meerdere van deze LinC-alumni die in het noorden werken: Rineke Marwitz (Facet Emmen) rineke.marwitz@facet-emmen.nl, Josien van Beek (ICO) j.vanbeek@ico-kunstencentrum.nl, Marieke Vegt (Kunst & Cultuur Assen) mariekevegt@kunstencultuur.nl, Rikkert Kremer (Arcadia) info@rikkertkremer.nl, Jurgen van Tolie (Mooiedingenmakers) jurgen@mooiedingenmakers.nl, Inge Imelman (De Lawei) IImelman@lawei.nl, Ellen ter Hofstede (Drents Museum) e.terhofstede@drentsmuseum.nl, Tia van der Velde (Bureau Caz) tia@bureaucaz.nl, Nicolette Klein Bleumink (o.a. De Noorderlingen), nicolette@denoorderlingen.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.