Expositie FotoClub De Wolden

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 13:18

Op dit moment hangen er in de Buddingehof te Ruinerwold foto’s met als thema “De Boerderij”. De foto’s zijn gemaakt door de leden van de FotoClub De Wolden. Deze expositie wordt regelmatig gewisseld. De volgende expositie heeft als thema “Cultuur van De Wolden”.

FotoClub De Wolden is een club van en voor enthousiaste amateurfotografen die meer uit hun hobby willen halen en elkaar hierin als fotograaf uitdagen. FotoClub De Wolden bestaat op dit moment uit 20 leden. Als ontmoetings- en vergaderruimte maakt FotoClub De Wolden gebruik van ‘t Neie Punt aan de Jan Wierengaweg 109 te Ruinen.
De clubleden komen in principe 2x per maand bijeen. Dit kunnen de eerste (1e) en
derde (3e) dinsdagavond van de maand zijn, maar ook op een zaterdag- of zondagochtend om gezamenlijk ergens te gaan fotograferen. De avondbijeenkomsten starten om 19.30 uur en eindigen ca. 22.00 uur. De bijeenkomsten op een zaterdag- of
zondagochtend variëren per activiteit. De activiteiten worden georganiseerd door werkgroepen, meestal bestaande uit 3 leden. Ben je ook nieuwsgierig geworden, kijk dan op de website www.fotoclubdewolden.nl en daar vind je veel meer informatie over de club en kun je ook de gemaakte resultaten bekijken. Interesse? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.