Reuring op de deel

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 13:45

Ruinerwold – De deel van museumboerderij De Karstenhoeve in Ruinerwold wordt op 13 april getransformeerd tot theaterzaal. De organisatie is in handen van de bekende Drentse dichteres Ria Westerhuis. Het wordt volgens de organisatie een gezellige avond met mooie muziek en verhalen. Meerdere artiesten brengen die avond reuring op de deel.

ROO: Dat is de artiestennaam van Alfred en Jaap Roo uit Rouveen. De broers maken al heel lang samen muziek. De muziek is een mix van folk, americana en pop, waarbij de tweestemmigheid kenmerkend is. ROO is sterk beïnvloed door The Everly Brothers, The Milk Carton Kids, en The Avett Brothers. Ze zingen en schrijven ook liedjes in de streektaal.

Reinier van Delden: Komt oorspronkelijk uit Den Haag, maar al jaren woonachtig in Meppel. Het puntige proza van deze schrijver gaat over alledaagse situaties, over ontmoetingen met mensen, buurtbewoners, opvallend vaak mensen die moeite hebben het leven bij te benen. De ik-figuur is een scherp observant.

Albert Haar uit Zuidwolde. Albert maakte in de jaren 90 van de vorige eeuw een serie afleveringen voor Radio RTV Drenthe over zijn reis met Harry (Cuby) Muskee en John Lagrand naar het land van herkomst van de blues, het zuiden van de VS. Albert zal op deze avond het een en ander over deze reis vertellen.

Datum: zaterdag 13 april, aanvang 20.00 uur, deel open om 19.30 uur

Entree: € 15,00 pp, reserveren en info: info@karstenhoeve.nl of telefonisch 0522-481447

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.