Workshops Elisa van den Berg

Gepubliceerd op 11 januari 2022 om 09:26

Het begint inmiddels al echt winter te worden. Op dit moment is het buiten een kleine grijze wereld met kale bomen.

Voel veel inspiratie  borrelen door het naar binnen gaan waartoe deze tijd uitnodigt. Omdat workshops voor kunstzinnige groepen even niet verstandig zijn, hierbij toch enkele bijzondere activiteiten die wel kunnen. Voor iedereen alvast een mooie eindejaartijd gewenst en een kleurrijk 2022!                                                                               

Portret boetseren

Je kunt als beginner of gevorderde een aanvraag doen en dan begeleid ik je met plezier. Het is steeds weer een prachtige wederzijdse ervaring om goed waar leren te nemen. Je kunt zelf kiezen van wie je een portret wilt maken (zelfportret is ook leerzaam!). Als je van dit aanbod gebruik wilt maken dan hebben we even per telefoon contact en krijg je vooraf uitleg en instructies. Dan maken we een afspraak voor een tijd en gaan we het portret boetseren, echt een feest! Ik hoor ook altijd van mensen hoe ontspannen ze ervan worden en alles even vergeten!

Je kunt kiezen voor privé les (€ € 75,-- per uur excl.klei, incl. gebruik gereedschap) of met 2 personen deelnemen. In het laatste geval worden de kosten natuurlijk gedeeld.
Interesse gewekt? Bel even naar bovenstaand telefoonnummer.

P.s. Er zijn ook nog enkele mensen die het hoofd van hun paard willen boetseren, dit kan in overleg overdag ook op locatie, we moeten i.v.m. de klei wel een verwarmde ruimte in de buurt hebben.

 

Talentgesprek

Werken met je Talenten geeft een enorme boost ongeacht waar je staat in jouw leven op dit moment. We denken dat we wel weten waar we “goed” in zijn.Vaak zien we daarbij veel over het hoofd omdat waar je goed in bent moeiteloos gaat. Tijdens een Talentgesprek ontdek je nieuwe mogelijkheden in jezelf, die nieuwe energie geven. Ik reik enkele gereedschappen aan en gaandeweg zul je verbaast zijn over wat er in jou schuilt.Het is een fijne speelse reis!

De kosten zijn € 75,-- per gesprek van een uur, meestal volstaan 2 tot 3 gesprekken van een uur.

  

Kunstzinnig Dynamisch Coachgesprek
Wat houdt dat in? 

Kunstzinnig Dynamisch Coachen betekent dat jouw persoonlijk proces op een kunstzinnige manier wordt gestimuleerd.Ik maak daarbij gebruik van verschillende materialen, vertaald in speelse, toegepaste opdrachten! Hierdoor leer je beter je gevoel herkennen. Het is een autonome manier van ontwikkelen: eerst zelf doen om vervolgens inzicht te krijgen. Dit kan als je dat leuk vindt ook naar aanleiding van jouw Talent.

Je kunt hiervoor een gesprek aanvragen. We verkennen jouw vragen en gaan daar 3 tot 5 keer aan werken.  

Meer informatie: http://www.elisavandenberg.nl