Babyboomers Blues

Gepubliceerd op 7 april 2022 om 08:50

Op zondagmiddag 15 mei 2022 in Theaterboerderij Linde: BABYBOOMERS BLUES met Egbert Meijers, Marga Kool en Jan Veenstra.

Babyboomers, geboren in de eerste zeven, acht jaar na de oorlog, zagen veel veranderen. Van één telefoon in de hele straat om de vroedvrouw te bellen naar een smartphone per huisgenoot. Van alles samen in je ‘eigen’ zuil naar aanmodderen in je eentje. Van Koude Oorlog naar ‘Give peace a chance’. Van de wederopbouw, via de commune naar de aflossingsvrije hypotheek. Ze hebben een halve eeuw hard gewerkt, de Babyboomers. Maar tegenwoordig krijgen ze overal de schuld van. Potdikke!

Liedjesmaker Egbert Meijers en de schrijvers Marga Kool en Jan Veenstra zijn Babyboomers. Alle reden om in een programma met liedjes, gedichten en verhalen de koe eens goed bij de horens te vatten. In het Drents met Nederlandse en Engelse uitstapjes.

Zaal open vanaf 14.00 uur, gelegenheid voor koffie en thee
Aanvang voorstelling 14.30 uur, halverwege is er een pauze
Entreeprijs: € 10,00 pp
Reserveren via contactformulier op website www.theaterschuurlinde.nl 
of 0523-234001. Theaterboerderij Linde, Linderweg 4, 7925 PB te Linde

 

Voorbericht:

Zaterdag 3 september: Nazomeren, een festival met poëzie, verhalen en muziek in de tuin van de theaterschuur en op het naastgelegen landgoed.

Zaterdagavond 10 september: toneelgroep E Poi met het stuk Hoge Nood (wat te doen als de zee komt na de klimaatwisseling?)