Online kennissessie: 'Evenementen en Vergunningen' 20 april

Gepubliceerd op 30 maart 2023 om 19:47

In De Wolden hebben de cultuurcoaches, sportfunctionarissen en het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) De Wolden de handen in elkaar geslagen om verenigingen en vrijwilligersorganisatie langdurig te ondersteunen.

In het kader daarvan bieden we i.s.m. afd. vergunningen van gemeente De Wolden/ Hoogeveen een online kennissessie aan 'Evenementen en Vergunningen' aan.
Wanneer je als vrijwilligersorganisatie een groot óf klein evenement wilt organiseren ben je in sommige gevallen een vergunning nodig. Vraag is dan vaak, hoe moet je een vergunning aanvragen en hoe zit dat dat met bijv. een draaiboek of plattegrond van je evenement. En kan het alleen af met een evenementenvergunning of ben je ook een omgevingsvergunning nodig?
Maar soms is een vergunning ook helemaal niet nodig en volstaat het met melding. Maar wanneer doe je dan een melding en hoe moet dat dan? 

Is deze online kennissessie neemt Esmerij Karrenbelt, afd. vergunning gemeente De Wolden/ Hoogeveen,  je mee in de wereld van vergunningen en meldingen die je nodig bent voor het organiseren van een evenement. 

Wanneer: donderdagavond 20 april
Tijd: van 19.30 uur tot max. 20.30 uur, inloop vanaf 19.25 uur
Locatie: online, deelnamelink volgt na aanmelding
Voor: alle organisaties in gemeente De Wolden waarbij gewerkt wordt met vrijwilligers zijn welkom. Denk hierbij aan sportverenigingen, koren, dorpsbelangen en feestcommissies.
Aanmelden: meedoen? Klik hier om je aan te melden voor de kennissessie!

In de online kennissessie is er ruimte voor het stellen van vragen. 
 
Hartelijke groet,
Cultuurcoaches, sportfunctionarissen en VIP De Wolden
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.