Mediaplus Noord biedt gratis promotie voor je project

Gepubliceerd op 11 april 2023 om 15:20

Wil je promotie voor je initiatief realiseren? Dan kun je mediawaarde aanvragen via MediaplusNoord. Concreet betekent dit dat je advertentieruimte krijgt in lokale huis-aan-huis-bladen en/of Dagblad van het Noorden.

De mediawaarde is voor lokale historische, culturele en muzikale initiatieven en projecten die veelal geen of weinig budget hebben voor marketing. Vraag wel een aantal maanden voor je project aan!

Reactie plaatsen

Reacties

Johanna H. Bol-Bout
10 maanden geleden

Dag,

Op landgoed Welgelegen in ons landrestaurant De Hooiberg houden we elke winter avond 3 culturele avonden, 'Verhalen rond de Kachel'. Op elke avond is er iemand die verhalen vertel, iemand die gedichten voor draagt en iemand die zingt. Elke avond is anders. Ria Westerhuis organiseert de avonden met een zeer beperkt budget, die wij haar geven vanuit de entree gelden. Wij organiseren deze avonden al meerdere jaren zonder enige vorm van subsidie. Ria attendeerde mij op deze regeling van MediaplusNoord. Zouden wij hiervoor in aanmerking komen? Komend seizoen staan de avonden gepland op 20 oktober 2023, 24 november 2023 en 9 februari 2024.
Met vriendelijke groet, Johanna