Doet jouw vereniging mee met Open Verenigingsdag?

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 13:40

Wil jij als vereniging volgend seizoen een frisse start maken? Meld je dan aan voor de Open Vereniging Dag op 16 september 2023! 

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer weer een Open Vereniging Dag georganiseerd in De Wolden. In 2023 willen we hier een vervolg aan geven en wel op zaterdag 16 september 2023. De Open Vereniging Dag is één dag waarop alle verenigingen een open huis houden. Belangstellenden hebben dan de kans om diverse verenigingen/clubs op hun locaties te bezoeken. Daarnaast is het leuk om in eigen huis, je sport of culturele activiteit te laten zien. Er kunnen demo’s gegeven worden, maar wellicht kan de bezoeker zelf ook even meedoen. De invulling hiervan mogen jullie zelf bepalen.  

Voor de promotie zullen wij de pers vragen, Instagram en Facebook gebruiken, een digitale flyer maken en de kinderen van basisscholen informeren.

Heb je interesse? Mail de cultuurcoach@dewoldenhoogeveen.nl.

Wij sturen jullie een invulformulier. Uiterlijk maandag 29 mei a.s. graag retourneren. Wij willen jullie vereniging graag extra aandacht geven en helpen om een frisse start van het nieuwe seizoen te maken. Mochten jullie hiervoor geen belangstelling hebben laat het ons dan ook weten. Wij rekenen echter op jullie enthousiasme.

Cultuurcoaches, Inge en Anne Marie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.