Gratis promotie tijdens Drentse Uitmaand

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 11:14

In september organiseert Stichting Kunst & Cultuur de Drentse Uitmaand. De Drentse Uitmaand opent het nieuwe culturele seizoen in Drenthe. Een maand lang zetten ze evenementen en het kunst- en cultuuraanbod gratis in het zonnetje.

Dit doen ze door middel van een mooie campagne door de hele provincie. En ze promoten het cultuuraanbod op de website drentseuitmaand.nl.

Organiseer jij een evenement/voorstelling/workshop/optreden/etc. in de maand september in Drenthe? Heb je een galerie? Of werk je bij een culturele organisatie in Drenthe? Dan is dit een mooie kans voor jou. Je kunt dan gratis gebruikmaken van de promotiemogelijkheden van de Drentse Uitmaand. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw evenement/workshop/optreden/galerie aanmelden via de website van Marketing Drenthe. Dat kan via de link hieronder.    

De Drentse Uitmaand is zeer laagdrempelig en is er voor iedereen. Het maakt dus niet uit hoe klein of groot jouw vereniging/organisatie of evenement is. Heb je toevallig iets gepland staan in september? Meld je dan vooral aan. Zo zetten we het culturele aanbod van Drenthe op de kaart. Wie weet trek je nieuwe mensen aan voor jouw evenement/workshop/galerie!

Je kunt jouw evenement/voorstelling/workshop/optreden/galerie aanmelden voor de Drentse uitmaand via deze link: https://www.drenthe.nl/ondernemers/aanmeldpagina-evenementen

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar macy@kunstencultuur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.