Boek Paleis De Wolden in voorverkoop

Gepubliceerd op 6 december 2023 om 12:19

Bijzonder boek voor en door kinderen.

De koninklijke familie wil verhuizen. Door stijging van de zeespiegel dreigen de paleizen in het westen onder water komen te staan. Ze hebben hun oog laten vallen op De Wolden, hoog en droog. Maar is De Wolden een leuke plek om te wonen? Prinses Beatrix gaat dat in het geheim onderzoeken. Twee kinderen komen daar bij toeval achter en gaan haar helpen. Zo ontwikkelt zich een humoristisch en verrassend verhaal.

Het boek Paleis De Wolden is gemaakt door de groepen 5 en 6 van alle basisscholen in De Wolden (500) kinderen, onder begeleiding van Marieke Opmeer ('kunstjuf') en Kees Opmeer (schrijver). Ook kinderen met een beperking die in De Wolden wonen, hebben meegedaan. Het project wordt begin 2024 afgesloten met een feestelijke presentatie. 

De Wolden is culturele gemeente van Drenthe. Met het streekprogramma Wiede Wold worden projecten gestimuleerd, zoals dit boek, die aansluiten bij het thema: de toekomst van ons platteland. CultuurKlik is ook als partner betrokken.

De oplage is beperkt. Om dit bijzondere boek niet te missen kunt u het door voorinschrijving bestellen (hard cover, full colour, 176 pagina's). De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het project.

Voorinschrijving: https://www.gacreatief.nu/paleis-de-wolden/ 

Meer info: https://wiedewold.nl/boek-koninklijk-de-wolden/ 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.