Stichting Reco stelt budget beschikbaar voor culturele activiteiten

Gepubliceerd op 13 december 2023 om 14:07

Reco is een stichting die al sinds 1998 bestaat en die als doelstelling heeft: ”Het versterken van de recreatieve, economische en culturele ontwikkeling van Zuidwolde”.

De cultureel getinte activiteiten van Reco in de afgelopen jaren hebben tot een positief financieel resultaat geleid.

Het budget dat nog in kas zit stelt de stichting ter beschikking aan cultuurmakers die een mooie culturele activiteit in De Wolden willen uitvoeren.

Een ontzettend mooi gebaar, mede omdat De Wolden dit jaar Culturele Gemeente van Drenthe is. 

Voorwaarden voor het verkrijgen van deze subsidie zijn:

  • Het gaat om een culturele activiteit
  • In principe worden de activiteiten uitgevoerd in het gebied van de “oude” gemeente Zuidwolde (het gaat om de dorpen Zuidwolde, Veeningen, Fort, Linde, Drogteropslagen, Alteveer en Kerkenveld)
  • Je kunt een aanvraag indienen door een projectplan met begroting te sturen naar Sjouke Koopal (secretaris Reco) sjenbkoopal@gmail.com

 

Vragen of sparren over je plan? Je kunt terecht bij de cultuurcoaches Anne Marie Verkade- Diphoorn en Inge Sterken: cultuurcoaches@dewoldenhoogeveen.nl of bij Sjouke Koopal namens Stichting Reco.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Henny van Goor
6 maanden geleden

Goedemiddag, we zijn dit jaar voor het eerst betrokken als popkoor Just Fun om de muzikale omlijsting te verzorgen bij het mooie Kargadoorfestijn. De bedoeling is om 3 podia te plaatsen en een divers aanbod van muzikanten, koren etc te vragen om op te treden. We zijn hier druk mee bezig om de kosten in beeld te krijgen maar de begroting is nog niet rond. We willen dit graag toelichten, kunnen we hier misschien een keer over praten? Ik ben ook bereikbaar op 06-10751892. We horen graag en alvast bedankt.