Word vriend van het Wolderhuus!

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 15:03

De Wolden 2 juli 2024 - Ben je liefhebber van cultuur en theater en bezoek je graag een mooie voorstelling? Dan is het een goed idee om Vriend van het Tonckens theater te worden.

In het onlangs geopende Wolderhuus in Zuidwolde hebben de oude gymzaal, sporthal, bibliotheek en Boerhoorn inmiddels hun plek gevonden. Daarnaast bevindt zich in het Wolderhuus een ruim opgezet theater, genaamd het Tonckens theater, waar tot 150 personen kunnen genieten van een breed scala aan voorstellingen.

Gratis kaarten
Wanneer je je aanmeldt als ‘Vriend van het Tonckens theater’, ontvang je gratis twee kaarten voor een voorstelling uit de speciale Vrienden selectie. Op de website van het Wolderhuus lees je uit welke voorstellingen je kunt kiezen. Als vriend word je ook uitgenodigd voor exclusieve vriendenavonden en evenementen.

Bruisend cultureel theater
Corine Holtmaat van de theatercommissie van het Wolderhuus: ‘We hebben een prachtig Wolderhuus met daarin een schitterend theater waar we samen cultuur beleven én vieren. Onze agenda staat al vol met diverse voorstellingen. Ons programma varieert van toneel tot muziek, van comedy tot voorstellingen met een serieuzere boodschap. Daarnaast bieden we met het Wolder Filmhuus een gevarieerd aanbod van films voor zowel kinderen als volwassenen. Door vriend te worden van het Tonckens theater lever je een bijdrage aan de opbouw van een bruisend cultureel theater. En dat alles voor € 35 per jaar!’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Beheerder Luuk de Weerd 0528 21 73 12 of Corine Holtmaat  corine@wolderhuus.nl

 

Wolderhuus

Zuider Esweg 1A
7921 JC Zuidwolde (Dr.)
info@hsc-zuidwolde.nl
0528 217 312