Oproep: Open Verenigingen Dag

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 16:55

Samen met de Sportverenigingen in De Wolden zijn wij voornemend om dit jaar op 17 september in gemeente De Wolden een Open Verenigingen Dag te organiseren.

De Open Verenigingen Dag is één dag waarop alle verenigingen een openhuis houden. Belangstellenden hebben dan de kans om diverse cultuur- en sportverenigingen op hun locaties te bezoeken. Daarnaast is het leuk om in eigen huis, je bezigheden te laten zien. Er kunnen demo’s gegeven worden, maar wellicht kan de bezoeker zelf ook even meedoen. Om te kijken of er belangstelling is bij de verenigingen, is er een aanmeldingsformulier bijgevoegd.

Voor de promotie zullen wij de pers vragen, Instagram en Facebook gebruiken, een digitale flyer maken en de kinderen van basisscholen informeren. Op dit moment is er nog voldoende tijd om een dergelijke Open Verenigingen Dag op te zetten. Dit is echter alleen te realiseren wanneer jullie hier ook enthousiast over zijn en kansen zien.

Wij willen jullie vereniging graag extra aandacht geven en helpen om een frisse start van het nieuwe seizoen te maken. Mochten jullie hiervoor belangstelling hebben laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen en te sturen naar cultuurcoach Inge Sterken. Zijn er vragen, neem dan ook gerust contact op.

 

2022 Open Verenigingen Dag Aanmelding
Word – 46,0 KB 174 downloads