Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers voor het Textielatelier

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 13:22

Eén van de onderdelen van het cultuurprogramma van Wiede Wold in de gemeente De Wolden is de bouw van de Afvalkathedraal.

Voor dit project zoeken we voor het textielatelier enthousiaste vrijwilligers. Bouwmeesters, die het leuk vinden om met textiel te werken of op andere wijze mee willen helpen in het textielatelier, bijv. bij het inzamelen en zorgvuldig beheren van de voorraden.
Het Textielatelier is elke woensdagmiddag geopend van 13.00-16.00 uur in dorpshuis De Veldhoek, Ruinerweg 24a in Koekangerveld. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt. Thuiswerken kan ook.
Vele handen maken licht werk en zorgen voor saamhorigheid en verbinding. Naast het textielatelier zoeken we ook Bouwmeesters die willen helpen bij de bouw van De Afvalkathedraal, met de catering, het parkeren, de kassa, of met
allerlei voorkomende hand-en-span-diensten. 
Dus woon of werk jij in Alteveer, Ansen, Berghuizen, De Wijk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Fort, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Linde, Oosteinde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen of Zuidwolde? Doe ook mee en word Bouwmeester!
Meld je aan via /www.peergroup.nl/textielatelier