Maak gebruik van advies op maat

Gepubliceerd op 4 juni 2024 om 16:44

Hier kun je terecht voor gratis expertise en begeleiding om je culturele projecten en ondernemingen succesvoller te maken.

  • Cultuurcoaches Anne Marie Verkade Dipohoorn en Inge Sterken denken graag met je mee en helpen je alle mogelijkheden en kansen te verkennen middels een talentgesprek, maak gratis en vrijblijvend een afspraak via cultuurcoach@dewoldenhoogeveen.nl 
  • K&C is een expertisecentrum en projectorganisatie op het gebied van cultuureducatie, cultuurparticipatie, cultuurinnovatie en cultuurbeleid. Heb je advies nodig voor bijv. het opstellen van een projectplan, het organiseren van een evenement? Neem dan vooral eens contact op met K&C. Marjelle Over van K&C Drenthe is adviseur Fondsen en Projecten. Je kunt gratis en vrijblijvend contact met haar opnemen: 06 - 5422 7773, marjelle@kunstencultuur.nl.
  • Ondernemerscoach in Zuidwolde: hoe bouw je een winstgevend bedrijf? Sanne Haverkort, 06- 21100215
  • Ik ben Drents ondernemer geeft ondersteuning voor o.a. het schrijven van aanvragen voor subsidies. Kijk op de website voor de mogelijkheden. Ook kun je hier terecht voor benchmark digitalisering; na het invullen krijg je een gepersonaliseerd adviesrapport op basis van jouw sector, bedrijfsgrootte en jouw antwoorden. Hierin staan concrete tips en informatie over welke partijen in de regio je verder kunnen helpen.
  • Kennispoort Regio Zwolle biedt ook ondersteuning.
  • Hoe vind ik de juiste persoon voor mijn complexere vragen als ondernemer? Neem contact op met bedrijvencontactfunctionaris voor MKB: Monique Koopman – Kodden
  • Toegankelijkheid voor iedereen. Download van de gratis routekaart  voor toegankelijke festivals. Hierdoor kan iedereen meedoen.
  • Organiseer je een evenement of activiteit laat het de gemeente dan weten. Voor grote evenementen voor 250 of meer mensen is een vergunning nodig. Deze moet uiterlijk 12 weken van tevoren aangevraagd worden. Kleinere evenementen zonder geluidsoverlast die overdag plaatsvinden en waarbij geen verkeersmaatregelen nodig zijn, hoeven alleen gemeld te worden, uiterlijk 10 werkdagen van tevoren. Meer informatie is te vinden op de website van gemeente De Wolden.
  • Provinciale vertrouwens­persoon voor de amateurkunstsector in Drenthe. De Drentse amateurkunstsector heeft sinds april 2024 een provinciale vertrouwenspersoon waarmee leden van verenigingen in gesprek kunnen over grensoverschrijdend gedrag, discriminatie en pesten.