Verzilver financiële kansen

Gepubliceerd op 4 juni 2024 om 16:46

Zet jouw culturele projecten in de spotlight met financiële steun! Ontdek subsidies en fondsen om je creatieve ideeën te realiseren.

Benut de kansen en laat jouw culturele dromen werkelijkheid worden met de juiste financiële ondersteuning!

Fondsen vanuit Gemeente De Wolden

Fondsen in Gemeente De Wolden

Andere lokale, regionale en landelijke fondsen voor cultuur

Fondsenboek

Ben je benieuwd naar een overzicht van alle fondsen en subsidies in Drenthe, bekijk dan het overzicht in het fondsenboekje: 

Fondsenboekje Pdf
PDF – 306,6 KB 13 downloads

Tips van een fondsenwerver

Op zoek naar tips? Bekijk de presentatie van Stichting Kunst & Cultuur over fondsenwerven:

Tips Van Een Fondsenwerver Pdf
PDF – 2,5 MB 11 downloads

Kunstprojecten in het onderwijs

  • CMK regeling productontwikkeling
    Veel scholen hebben nieuwe plannen voor de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK) gemaakt. Wist je dat de regeling productontwikkeling hier een mooie aanvulling op is? Met deze regeling kunnen culturele ondernemers een product ontwikkelen op vraag van de school. Het maximale bedrag per productontwikkeling is €5500,-. Meer informatie vind je op de website van Compenta 
  • Extra CMK-budget voor cultuurprojecten in het vo van Drenthe
    Er is extra geld beschikbaar voor vo-scholen, cultureel ondernemers en culturele instellingen die een plan willen uitvoeren om jongeren enthousiast te maken voor kunst, cultuur en cultuuronderwijs. Kijk op de website van Compenta voor meer informatie.

    Kom je er niet uit? Heb je vragen of meer tips nodig? Marjelle Over van K&C Drenthe is Adviseur Fondsen en Projecten. Je kunt gratis en vrijblijvend contact met haar opnemen: 06 - 5422 7773, marjelle@kunstencultuur.nl