Trio Rusanovsky, 19 februari in Reestkerk

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 10:42

Je bent van harte uitgenodigd voor het concert met het prachtige Trio Rusanovsky op zondag 19 februari a.s om 15.00 uur in de Reestkerk in Oud Avereest. 

Het trio Rusanovsky zal o.a voor jou gaan spelen:  E. Ysaÿe Trio “le londres”, My Yiddishe Mama, M. Legrand Les Parapluies de Cherbourg en aantal Oekraïense liederen. Er zijn weer een tiental Oekraïense vluchtelingen in het publiek. 

TRIO RUSANOVSKY bestaat uit Leon Rusanovsky en zijn twee kinderen Julia en Arthur Rusanovsky. Hun programma's zijn een mix van klassiek repertoire afgewisseld met bekende volksliederen. Ze brengen een kleurrijk, levendig, melancholisch en emotioneel programma met verschillende ensemble formaties en instrumenten zoals: viool, altviool, piano en gitaar. Het trio treedt op in kleine en grote zalen in binnen- en buitenland, zoals het Concertgebouw van Amsterdam, de Grundbuchhalle in Hamburg en het Russian American Culture Centre in New York. Tijdens het staatsbanket in Berlijn hebben twee leden van het ensemble de muzikale omlijsting verzorgd voor Alexander en Maxima en bondspresident Steinmeier.

Hun muziek zit vol emotie en eerlijkheid. Of het nu een inspirerend ritme of een oprecht lied is, de leden van Trio Rusanovsky omarmen hun muziek sinds ze in 2019 hun krachten bundelden. Kortom: muziek vol passie en professionalisme.

Wil je horen wat je te wachten staat bij een bezoek aan dit concert, bekijk dit filmpje: https://youtu.be/Uwwn2ZZ7uJY. 

Kaarten te bestellen via de website: www.skoaconcerten.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.