ZomerGoed met muziek, taalplezier & landgoedfair in Linde

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 13:17

Op zaterdag 15 juli vanaf 10.00 uur vind je de Landgoedfair in de fraaie boomgaard van Landgoed Linde. Met streekproducten, boeken, kunstnijverheid, curiosa, vintage en de vrolijke muziek van draaiorgel De Parel en dweilorkest OneKlank.

  • Om 10.30 uur start er een boswandeling. Met uitleg over de natuur op Landgoed Linde door bosboer Bram Luten.  
  • De hele dag: Ruil je thriller van de vorige vakantie! Vakantietijd is thrillertijd. Kom naar de boekenstand en ruil je oude vakantietriller. Je brengt er eentje. Je neemt er eentje weer mee. Of twee. Voor een gratis spannende vakantie. Een mooie roman mag ook. Maar let op: als je een boek inbrengt, moet je ook eentje weer meenemen.  
  • Om 12.30 uur speelt Theatergroep Bende van Mina Koes bij het Dorpshuis het wagenspel ‘Beetje Dom’. Een eigentijds stuk uit de middeleeuwen met uitbundig toneelspel en veel muziek.
  • Vanaf 13.30 uur een programma met muzikanten en dichters: afwisselend in de tuin van de Theaterschuur, op het erf van de tegenoverliggende Heidehoeve en bij het Dorpshuis. Muziek: Lara Boode en Gijs Kos (eigen liedjes en traditionals), Annemiek Drenth (winnares Drents Liedjesfestival 2012), The Woodsman (americana en blue grass), de Zuidwoldiger rockband Bradrooster van Lobke Klein, Leonieke Toering en Jan Roelof Bathoorn (liedjes uit o.a. de Balkan en Italië), Bert Hadders (streektaalliedjes uit de veenkolonies), Rianne Hakkers (op de hang) en dweilorkest OneKlank. Dichters/schrijvers: Jean Pierre Rawie, Sacha Landkroon, Machiel Pomp, Bart Adjudant, Kasper Peters, Fieke Gosselaar, Mischa van Huijstee (samen met kunstschilder Marijke van Es), Suze Sanders, Nicolette Leenstra, Bill Mensema, Anne Doornbos en het Light Verse Collectief. Zie voor programmaschema www.theaterschuurlinde.nl of het programmaboekje ter plekke.
  • Om 14.00 uur en 16.00 uur is er een muzische wandeling met optredens onderweg, in het omringende bosgebied van Landgoed Linde. De landgoedfair sluit om 17.00 uur. Muziek en poëzie gaan door tot 22.00 uur. Ook is er een open podium voor muzikanten en schrijvers. Aanmelden: info@theaterschuurlinde.nl

   De entree is gratis. Maar een vrijwillige bijdrage wordt erg gewaardeerd.

 ZomerGoed wordt georganiseerd door Theaterschuur Linde in samenwerking met het Dorpshuis Linde en Curiosa De Vlinder uit Dedemsvaart.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Theaterschuur Linde, Linderweg 4, 7925 PB te Linde. info@theaterschuurlinde.nl