Culturele activiteiten in De Wolden tijdens zomervakantie

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 16:05

Aankondiging voor een greep uit de culturele zomeractiviteiten in De Wolden! 🌞

Mis deze culturele ervaringen niet in De Wolden tijdens de zomerschoolvakantie! We hebben een aantal fantastische evenementen voor jullie op een rijtje gezet:

πŸ“… 11 juli: Workshop Vachtvilten in Koekangerveld. Kom naar deze creatieve workshop en ontdek de kunst van het vachtvilten! Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke viltwerk. Een unieke ervaring voor jong en oud!

πŸ“… 15 juli: ZomerGoed festival in Linde. Beleef een onvergetelijke dag vol muziek, kunst en gezelligheid op het ZomerGoed festival! Laat je verrassen door diverse optredens, geniet van heerlijk eten en drinken.  

πŸ“… 15 juli, 2 sep: Boerendrokte, Karstenhoeve in Ruinerwold. Stap in de wereld van het platteland van 100 jaar geleden tijdens Boerendrokte op de Karstenhoeve in Ruinerwold! Het boerenleven van 100 jaar geleden wordt nagespeeld. Een geweldig uitje voor het hele gezin!

πŸ“… 15, 18, 20, 22, 27, 28, 29 juli: Openluchttheater in Ruinen. Geniet van een prachtige avond onder de sterrenhemel bij het Openluchttheater in Ruinen.  

πŸ“… 15 juli en 1, 2 en 3 sep: Wagenspel 'Beetje dom' in Zuidwolde Maak je klaar voor een meeslepende voorstelling: het Wagenspel 'Beetje dom' in Zuidwolde!  Een absolute aanrader!

πŸ“… 16 juli: Goochelshow Mitch Durbank in Zuidwolde. Laat je verbazen door de ongelofelijke goocheltrucs van Mitch Durbank! Deze magische avond vol wonderen en illusies zal je zeker versteld doen staan. Een middag die je niet wilt missen!

πŸ“… 16 juli: Zomerconcert Crescendo in Ruinen. Laat je meevoeren door prachtige melodieën tijdens het Zomerconcert van Crescendo in Ruinen. Een prachtige avond voor alle muziekliefhebbers!

πŸ“… 29 juli: Open boeren bedrijvendag in Ruinerwold. 25 km fietstocht langs 6 boerenbedrijven en aanverwante bedrijven op zaterdag 29 juli 2023 van 10.00 – 16.00 uur. Deelnemers zijn: Melkveebedrijf Graveland te Koekange, Hoveniersbedrijf Martijn Buld te Ruinerwold, Het Groene Geschenk te Weerwille, Melkveebedrijf K. en C. Tijmens te Koekange, Installatiebedrijf Van Dijk te Koekange, Museumboerderij de Karstenhoeve. Een geweldige dag vol plezier voor jong en oud!

πŸ“… 19 aug: Ons Kindertheater Festival in De Wijk voor alle jonge theaterliefhebbers: beleef een dag vol voorstellingen en leuke workshops tijdens Ons Kindertheater Festival in De Wijk. 

Mis deze geweldige culturele zomeractiviteiten in De Wolden niet! Zet de data alvast in je agenda en nodig je vrienden en familie uit om samen te genieten. We zien jullie graag bij onze evenementen!