Boost jouw Social Media – Tips & Tricks voor vrijwilligers-organisaties

Gepubliceerd op 12 december 2023 om 08:53

Uitnodiging: Boost jouw Social Media – Tips & Tricks voor vrijwilligersorganisaties

 

Beste verenigingen in De Wolden,

Ontdek de kracht van social media voor jouw vrijwilligersorganisatie met onze gratis online kennissessie op woensdagavond 7 februari 2024, van 19.30 tot maximaal 20.30 uur.

In samenwerking met de afdeling Communicatie van gemeente De Wolden/Hoogeveen bieden de cultuurcoaches, sportfunctionarissen en het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) De Wolden deze sessie aan om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen in de uitdagingen die zij hebben.

Leer hoe Facebook en/of Instagram jouw organisatie kunnen helpen om een breed publiek te bereiken. Vergroot je online zichtbaarheid, stimuleer betrokkenheid en spreek potentiële nieuwe leden en vrijwilligers direct aan.

Tijdens de sessie nemen we je mee in de do’s en don’ts van social media. Ontdek inspirerende voorbeelden in De Wolden en krijg de kans om de socials van jouw vereniging onder de loep te laten nemen.

Wanneer: Woensdag 7 februari 2024

Tijd: 19.30 uur - 20.30 uur (inlog vanaf 19.15 uur)

Locatie: Online (deelnamelink volgt na aanmelding)

Voor: Alle vrijwilligersorganisaties in gemeente De Wolden

Aanmelden: Doe mee en meld je uiterlijk 31 januari aan via info@vipdewolden.nl

Mis deze kans niet om jouw vereniging te laten groeien! Heb je specifieke vragen? Er is ruimte voor interactie tijdens de sessie. Wil je dat jouw socials onder loep worden genomen? Geef dit dan ook aan bij jouw aanmelding.

Hartelijke groet, Cultuurcoaches, sportfunctionarissen en VIP De Wolden