Winterzinnen in Buitencentrum De Poort Ruinen

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 13:39

Op vrijdag 29 december 2023 verwelkomt Buitencentrum De Poort in Ruinen de vierde editie van Winterzinnen, georganiseerd door de Stichting Literaire Activiteiten in Drenthe. Tussen 14.00 en 17.15 uur dompelen bezoekers zich onder in een sfeervolle mix van literatuur en muziek.

Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden met twee gerenommeerde gasten: Fleur van der Bij, biograaf van Loesje, en succesvol auteur Arthur Japin. Van der Bij onthult de geheimen achter het iconische postercollectief, terwijl Japin zijn nieuwe boek 'Dromen voor het leven' presenteert, een vrolijk pleidooi voor het ontdekken en vastleggen van de rijkdom van ons onderbewustzijn.

Daarnaast biedt het programma een veelzijdige mix van literaire kunsten. Sara Leemans en Jolijne Viergever presenteren 'Mijn nest zit mij te wijd', een voorstelling met gedichten over de natuur, doorspekt met ontroerende, spannende en hilarische momenten. Wilfried de Jong, vergezeld door gitarist Cok van Vuuren, brengt aanstekelijke verhalen die zowel swingen als wringen.

Een kaartje voor dit unieke evenement kost €27,50, inclusief een consumptie in de pauze. Zorg dat je erbij bent en koop je kaarten vóór 28 december via de website www.winterzinnen.nl