Streekprogramma Wiede Wold 2024: Kinder Circus Ansen

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 14:49

Het circus van de toekomst is onderweg naar De Wolden! In samenwerking met Kindercircus Okidoki kunnen de kinderen uit De Wolden meedoen.

Speciaal voor alle kinderen uit Ansen, variërend in leeftijd van ongeveer 4 tot ca. 16 jaar, staat er een bijzonder evenement op de planning: Het circus van de toekomst!

Gedurende twee middagen zullen ervaren circusartiesten van Kindercircus Okidoki neerstrijken in Ansen om de jonge deelnemers tijdens workshops te begeleiden. Samen zullen ze werken met echte circusmaterialen, waarbij niet alleen circusvaardigheden worden ontwikkeld, maar ook nieuwe vriendschappen worden gesmeed en een overvloed aan plezier wordt beleefd.

Het hoogtepunt van deze circusavonturen is natuurlijk de grote circusvoorstelling van het circus van de toekomst, waar de deelnemers hun geleerde kunsten zullen vertonen voor een publiek van familie, vrienden en dorpsgenoten.

Maar dat is niet alles! Zowel de repetities als de eindvoorstelling worden vastgelegd door een professionele filmmaker, waardoor de herinneringen aan deze bijzondere gebeurtenis voor altijd worden vastgelegd in een prachtige film.

Om de voorstelling nog meer glans te geven, zal een nar aanwezig zijn om het publiek te vermaken, terwijl het muzikale aspect wordt verzorgd door niemand minder dan de getalenteerde leden van muziekkorps Crescendo. Het belooft een waar spektakel te worden dat je niet mag missen!

 

Zet daarom alvast 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠𝐦𝐒𝐝𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟏 𝐚𝐩𝐫𝐒π₯ πŸπŸŽπŸπŸ’ in je agenda, want dit is een evenement waarbij je erbij wilt zijn! Het opgeven van je kinderen voor deze unieke ervaring kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar voorzitter@dorpshuisbastogne.nl. We kijken ernaar uit om samen met alle kinderen van Ansen een onvergetelijk circusavontuur te beleven!

 

Datum Workshop 1:  Zondagmiddag 7 april van 13.00 tot 16.30 uur
Datum Workshop 2: 
Zondagmiddag 21 april van 13.00 tot 15.30 uur

Locatie: Dorpshuis Bastogne. Dwingelerweg 2a te Ansen
Datum Voorstelling:  21 april 2024
Tijdstip: inloop 15.30. Start uitvoering 16.00 uur.
Entree: Gratis
Deelname aan workshops: Gratis