GEANNULEERD!!! Cultureel Café De Wolden 29 april 2024

Gepubliceerd op 11 april 2024 om 13:14

GEANNULEERD WEGENS TE WEINIG OPGAVEN.

Beste Culturele Woldenaren,

Graag nodigt Antoinette Cremers, van Kracht van Kunst uit Ruinen je uit voor het Cultureel Café De Wolden op maandag 29 april 2024 in Expositie Atelier: Kracht van Kunst. 

Tijd: 19:30 uur

Locatie: Atelier Kracht van Kunst (Kloosterstraat 10, Ruinen). 

Aanmelden s.v.p. voor 26 april: info@antoinete-art.nl (vanwege beperkt aantal plekken)

 

Antoinette Cremers' persoonlijke uitnodiging:  

"Bijzonder dat wij jullie mogen ontvangen in het Expositie atelier. Kracht van kunst. Momenteel is dit het huisadres van Meneer Muis. Heerlijk vertoeven. Maar, vooral,  er is gewerkt door de Jonge Woldenaren. Er is goed nagedacht, hard gewerkt, nieuwe ideeën neergezet, maar vooral: Hier ben ik. Top, zegt Meneer Muis.

Zij zijn gestart in september 2023. Met opnames van de podcast op woensdag 20 maart. Een bijzondere dag. Iedereen samen. Met elkaar ontmoeten bij en in de tent. Ideeën uitwisselen. Kopje thee, papa, mamma, oma, opa. Er is voor iedereen plek.

Donald Duck ligt op de tafel. Het ligt niet alleen op tafel, er wordt verder ontwikkeld. Wij gaan door. Mijn vraag aan jullie culturele Woldenaren: Hoe gaan wij Voort? Hoe geven wij toekomst aan het culturele klimaat van de toekomst in de Wolden? Een bijzondere impuls gegeven door en van De Wolden. Dank daarvoor. De zet is nu aan ons, Kunstenaars. Wat is jouw visie, de blik op de toekomst? Waar staan wij, waar denken wij naar toe te willen? 

Vertel. Laten wij het vertellen naar elkaar toe. Geef woorden op deze bijeenkomst. Kom vertellen. Graag hoor ik je. Mail of je komt: info@antoinete-art.nl

Lieve groet Antoinette"