Het Geluksgevoel; sportieve theatervoorstelling met een boodschap

Gepubliceerd op 15 april 2024 om 09:03

Het Geluksgevoel; sportieve theatervoorstelling met een boodschap
Ontdek de kracht van je innerlijke stem en vind jouw flow op 21 april 2024 in Zuidwolde

Zuidwolde, 21 maart 2024 - Op zondag 21 april 2024 komt het Wolderhuus in Zuidwolde tot leven met de inspirerende voorstelling 'Het Geluksgevoel' van Eric Mijnster.

Stel je voor dat een innerlijke stem je oproept om het roer om te gooien. Zou je daar gehoor aan geven, ongeacht de mening van anderen? In 'Het Geluksgevoel' neemt Eric Mijnster het publiek mee op een avontuurlijke fietsreis door de Franse Alpen, waar hij ontdekt hoe krachtig zijn innerlijke stem is en de moed vindt om zijn eigen pad te volgen, ongeacht de opvattingen van anderen.

Een universeel verhaal over staan voor wat je werkelijk wilt, hoe spannend dat ook is. Als Eric Mijnster zich bewust wordt van zijn stem van binnenuit gaat er een wereld voor hem open. Hij besluit die stem te volgen. Het brengt hem over de daken van Europa. Zo ontdekt hij tijdens een non-stop fietstocht van 650 kilometer over 14 bergen waar een mens daadwerkelijk toe in staat is en woont hij ruim een jaar in een bus op de bergtoppen om te ervaren wat er gebeurt als een mens zich overgeeft aan het moment.

Eric is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Met de voorstelling ‘Het Geluksgevoel‘ neemt Eric zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op zijn ongelofelijke reis. Op basis van persoonlijke belevenissen vertaalt hij wezenlijke thema’s als tegenslag, keuzes, leiding nemen, vergeving en liefde op rake en herkenbare wijze. Het brengt mensen in verbinding met zichzelf en met elkaar en geeft handvatten en vertrouwen om meer in je kracht te staan.

Na de voorstelling biedt Eric de workshop 'Hoe vind ik mijn flow?' aan, waarin deelnemers worden uitgenodigd om hun inspiratie om te zetten in concrete stappen voor persoonlijke groei. Deze verdiepingssessie belooft een ontdekkingsreis te zijn naar het vinden en vormgeven van je eigen bezieling.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf tien à twaalf jaar oud. Kaarten kosten 21 euro. Speciaal voor de jeugd van 21 jaar en jonger is de workshop gratis toegankelijk. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar voor de workshop.
Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa of online via www.wolderhuus.nl. De zaal opent om 12.30 uur.


Voor meer informatie over Eric Mijnster en zijn werk, bezoek www.ericmijnster.nl