ZomerGoed met muziek, taalplezier & landgoedfair

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 13:33

ZomerGoed is een gezellig klein openluchtfestival in Linde. In de tuin van Theaterschuur Linde wordt opgetreden door muzikanten, schrijver en dichters. En in de boomgaard van Landgoed Linde is een fair met streekproducten, boeken, kunst, kunstnijverheid, curiosa en vintage.

Er staat een boekentafel waar je je vakantiethrillers van vorig jaar of je 1000-stukjes puzzel kunt ruilen voor een verse. Kinderen kunnen hun uitgelezen kinderboeken ruilen.

In het kinderprogramma o.a. theatergroep Spekkies met Prik dat twee keer ‘Meneer Spek en mevrouw Boontje gaan op reis’. En schrijver Jeroen Aalbers die komt voorlezen uit zijn beroemde Borre-boekjes.   

De muziek op ZomerGoed komt van: Sunburst (country en americana). Bluegrassband The Stringbeans, de Grunninger zanger Gert Sennema, singersongwriter LouLou, duo Brood&Spelen, dweilorkest OneKlank en Riana Hakkers op de hang. De verhalen en gedichten komen van o.a. Ria Westerhuis, Jennyanna Linde, Yvonne Bijl, Cathrien Kats, Jan Glas, Sacha Landkroon en vele leden van de Drenste Schrieverskring.

ZomerGoed wordt om 17.00 uur afgesloten bij het Dorpshuis met de bende van Mina Koes, die het nieuwe wagenspel ‘Figaro, de barbier van Suthwalda’ brengt.

 

Datum: zaterdag 6 juli 2024

Tijd: van 10 - 18 uur

Locatie: Tuin Theaterschuur Linde, boomgaard Landgoed Linde en bij het Dorpshuis

Entreeprijs: gratis entree

 

Meer info: www.theaterschuurlinde.nl 

Parkeren achter het Dorpshuis via de Dennenweg.