24 november: culturele ontmoeting

Gepubliceerd op 16 november 2022 om 09:49

Maarke en Marius Klein en Anneke van Proosdij hebben het mooie initiatief genomen om iedereen uit te nodigen die mee wil doen aan het Streekprogramma van Wiede Wold voor een brainstormavond op 24 november, 19.00 bij hen thuis aan de Oshaarseweg 32 te Echten.

Mee doen, door je creatieve ideeën te delen, maar ook meedoen door je (praktische) hulp aan te bieden. Of gewoon luisteren naar andermans plannen. Er is ruimte voor kennismaken, vragen stellen, meedenken over en feedback op jouw idee. Ook de cultuurcoaches zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee te denken.

Voor de projecten die tussen 20 maart 2023 en 30 juni 2023 plaats vinden of starten is het nu mogelijk een subsidieaanvraag te doen, deze kan tot 7 december 2022 ingestuurd worden. Op 24 november kunnen de cultuurcoaches met je meekijken naar je aanvragen en je hierbij ondersteunen. Meer informatie over de voorwaarden en het aanvraagformulier is zijn te vinden op https://www.dewolden.nl/subsidies-en-leningen/subsidie-cultuuractiviteiten-2023 en op https://wiedewold.nl/.

De eerste brainstormavond (27 oktober) was een groot succes al waren we met een kleine groep. Na de kennismaking kwamen er prachtige plannen op tafel en ontstonden er mooie mogelijkheden tot samenwerking. Op 24 november horen we graag hoe ver je bent met de plannenmakerij. Ook zonder plan, maar met enkel het enthousiasme om mee te doen ben je van harte welkom de 24ste. 

Er staat een pot op tafel voor een vrijwillige bijdrage aan de koffie en thee. Op deze manier kan deze culturele avond zichzelf bedruipen en kan het een terugkerende avond worden (ook na Wiede Wold) waarop je elkaar kunt ontmoeten en samen culturele plannen kunt maken en uitwerken.

Voel je welkom!