Oproep Drentse Talentprijs Cultuur 2023

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 11:56

Elk jaar reikt Stichting Kunst & Cultuur de Drentse Talentprijs Cultuur uit. De prijs gaat naar persoon of een groep die een bijzondere culturele prestatie heeft geleverd in het jaar 2022.

Wie verdient volgens jou de Drentse Talentprijs Cultuur?

Je kunt kandidaten nomineren door een mail te sturen naar talentprijs@kunstencultuur.nl met de naam van de persoon, groep of vereniging, met eventueel een korte toelichting (wat voor bijzonders heeft de kandidaat gedaan.)

De prijs wordt voor de zomer uitgereikt en bestaat uit een bedrag van 2500 euro.

Vorig jaar was de winnaar mediakunstenaar Okki Poortvliet:  https://okkipoortvliet.com/

Met de jaarlijkse uitreiking van de Talentprijs zet Stichting Kunst & Cultuur de meest opvallende talenten in de schijnwerper. Er wordt een Drentse vakjury samengesteld die alle voordrachten beoordeelt. Drie kandidaten worden voorgelegd aan de landelijke jury.

Deze jury wijst uiteindelijk de winnaar aan. De kandidaat die de meeste potentie heeft zich verder te ontwikkelen en door te groeien ontvangt de eerste prijs. De twee overgebleven genomineerden ontvangen een geldprijs van 500 euro.

 Voor meer informatie, kijk op onze website: https://www.kunstencultuur.nl/nieuws/kandidaten-gezocht-voor-drentse-talentprijs-cultuur-0 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.