Inloopavond Fotoclub De Wolden 17 januari 2023

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 12:53

Boeit fotografie jou ook? Of wil je meer leren of juist jouw kennis delen? Kom dan geheel vrijblijvend naar de inloopavond van Fotoclub De Wolden op 17 januari 2023, aanvang; 19.30 uur in ’t Neie Punt aan de Jan Wierengaweg 109 te Ruinen ( zaal E/F). 

FotoClub De Wolden is een club van en voor enthousiaste amateurfotografen die meer uit hun hobby willen halen en elkaar hierin als fotograaf uitdagen. FotoClub De Wolden bestaat op dit moment uit 16 leden en wil dit aantal graag uitbreiden.

De clubleden komen in principe 2x per maand bijeen. Dit kunnen de eerste (1e) en derde (3e) dinsdagavond van de maand zijn, maar ook op een zaterdag- of zondagochtend om gezamenlijk ergens te gaan fotograferen. De avondbijeenkomsten starten om 19.30 uur en eindigen ca. 22.00 uur. De bijeenkomsten op een zaterdag- of zondagochtend variëren per activiteit.

Op de inloopavond wil Fotoclub De Wolden een indruk geven wat de Fotoclub inhoud en doet. Voor de pauze behandelen wij een stukje foto-techniek en na de pauze worden door leden gemaakte foto’s, van hetzelfde thema, besproken.


Zie:  www.fotoclubdewolden.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.